Over mij

Mijn naam is Robbert. Naast gecertificeerd en ervaren massagetherapeut heb ik jaren gewerkt als ‘Analist Onroerend Goed Nederland’ bij een institutionele belegger. In 2019 heb ik de stap genomen om mij volledig te richten op de gezondheid, vitaliteit en fitheid van de mens.


Ik ben een liefhebber en beoefenaar van diverse sporten. Tennis, fitness, golf en fietsen zijn wekelijkse bezigheden. Deze evenwichtige combinatie zorgt voor een goede balans in mijn leven. Aandacht schenken aan mijn eigen lichaam en balans, zorgt ervoor dat ik u als cliënt op een goede en effectieve manier van dienst kan zijn!


Met 'Van Wijk Massages' ben ik gestart vanuit mijn eigen ervaringen met blessures. Ik heb diverse behandelingen ervaren en ondergaan waaronder: fysiotherapie, manuele therapie, haptonomie, chriropractie, dry needling en diverse massages. Vanuit deze ervaringen én de interesse in de fysieke en mentale gesteldheid van de mens ben ik voor mezelf begonnen. Goed zorgen voor jezelf, je lichaam en geest, wordt tegenwoordig onderschat naar mijn idee. Ik help u als cliënt graag om de balans in uw leven goed te houden.


Met mijn uit de hand gelopen hobby help ik graag mensen om te ontspannen, te onthaasten en om stil te staan bij je gevoel.
Voor mij is het een voorrecht om mensen bewust te maken en waar nodig te coachen. In deze drukke tijden die een ieder (on)bewust ervaart, vind ik het van belang om extra aandacht aan jezelf te schenken.