Over mij

De oprichter van Van Wijk Massages is Robbert. Naast gecertificeerd en ervaren massagetherapeut is hij ook bekend met het leven op kantoor, als ‘Analist Onroerend Goed Nederland’ bij een institutionele belegger. In 2019 heeft hij het besluit genomen om de kantoorbaan niet meer te combineren met het vak als massagetherapeut. Met deze stap is de focus volledig gericht op de gezondheid, vitaliteit en fitheid van de mens.


Een liefhebber en beoefenaar van diverse sporten zoals tennis, fitness, golf en fietsen zijn wekelijkse bezigheden. Deze evenwichtige combinatie zorgt voor een goede balans in zijn leven. Aandacht schenken aan het eigen lichaam en de balans proberen te behouden, zorgt ervoor dat wij u als cliënt op een goede en effectieve manier van dienst kunnen zijn!


Met 'Van Wijk Massages' ben ik gestart vanuit mijn eigen ervaringen met blessures, aldus Robbert. Ik heb diverse behandelingen ervaren en ondergaan waaronder: fysiotherapie, manuele therapie, haptonomie, chriropractie, dry needling en diverse massages. Vanuit deze ervaringen én de interesse in de fysieke en mentale gesteldheid van de mens ben ik voor mezelf begonnen. Goed zorgen voor jezelf, je lichaam en geest, wordt tegenwoordig onderschat naar mijn idee. Ik help u als cliënt graag om de balans in uw leven goed te houden.


Met mijn uit de hand gelopen hobby help ik graag mensen om te ontspannen, te onthaasten en om stil te staan bij je gevoel.
Voor mij is het een voorrecht om mensen bewust te maken en waar nodig te coachen. In deze drukke tijden die een ieder (on)bewust ervaart, vind ik het van belang om extra aandacht aan jezelf te schenken.